Hartelijk welkom

Woods, Sylvia - Stairway to Heaven

Meer Views

Woods, Sylvia - Stairway to Heaven

Rubriek: Solo - Geschikt voor: Hakenharp, Pedaalharp
[ Sylvia Woods | Bladmuziek ]

€ 11,50

Uit voorraad.

Voeg mijn recensie toe

Stairway to Heaven, geschreven door Jimmy Page en Robert Plant van Led Zeppelin, is een van de meest gevraagde nummers op de harp! Sylvia Woods heeft 2 geweldige arrangementen van deze rock classic gemaakt, die kunnen worden afgespeeld op folk- of pedaalharp. Ze heeft het karakteristieke van het nummer goed weten te behouden, terwijl er toch een minimum aan haakjeswisselingen nodig is! De eenvoudige versie heeft GEEN haakjeswisselingen, en de gemiddeld niveau versie slechts drie!

 In dit boekje staan zowel de eenvoudige als de wat geavanceerdere versie. Vingerzettingen en akkoordsymbolen zijn opgenomen in beide versies.

Het eenvoudige arrangement beslaat 3 pagina's. Als je een kleine harp met minimaal 24 snaren hebt, kun je eenvoudig het hele stuk een octaaf hoger spelen dan geschreven.
De gemiddelde versie, op 5 pagina's vereist een harp met 2 octaven onder de centrale C. Pedaal wisselingen en de 3 haakjeswisselingen zijn genoteerd in de muziek. Sylvia heeft ook instructies en oefeningen opgenomen voor het leren van de demp technieken die gebruikt worden in dit arrangement.

Dankzij dit arrangement van Sylvia (en een beetje oefening), kun je de volgende keer als iemand je vraagt "Kun je Stairway to Heaven spelen" zeggen: "YES!"

 Easy version
 Intermediate version
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schrijver / arrangeur / componist Woods, Sylvia
Gewicht 55 g.
Geschikt voor Hakenharp, Pedaalharp
Rubriek Solo