Hartelijk welkom

Woods, Sylvia - River Flows in You

Meer Views

Woods, Sylvia - River Flows in You

Rubriek: Solo - Geschikt voor: Hakenharp, Pedaalharp
[ Sylvia Woods | Bladmuziek ]

€ 9,00

Yiruma (ook bekend als I Ru-ma of Lee Ru-ma) is een populaire pianist en componist uit Zuid-Korea, die zijn muzikale opleiding deed in Londen. Zijn prachtige piano compositie River Flows In You is oorspronkelijk uitgebracht op zijn 2001 album, getiteld First Love en is uitgegroeid tot een internationale hit.

Deze bladmuziek bestaat uit twee 4-pagina solo harp versies van dit stuk gearrangeerd door Sylvia Woods. Beide arrangementen omvatten vingerzettingen. De eerste versie is in de toonsoort G en kan worden gespeeld op een pedaal harp, of haakjesharp met 2 octaven onder de centrale C. De tweede versie, in de toonsoort C, kan op elk soort harp worden gespeeld. Als je een 26-snarige harp hebt met 1 octaaf onder de centrale C, moet je het geheel een octaaf hoger spelen dan geschreven.

Dit stuk wordt vaak ten onrechte vermeld op YouTube als Bella's Lullaby uit de Twilight films. Dit is niet juist. Deze muziek is nog nooit gebruikt in Twilight, maar het is nog steeds erg populair bij fans van de serie.

 Versie in G
 Versie in C
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schrijver / arrangeur / componist Woods, Sylvia
Gewicht 53 g.
Geschikt voor Hakenharp, Pedaalharp
Rubriek Solo