Hartelijk welkom

Vylder, Katleen De - Harpgetijden

Meer Views

Vylder, Katleen De - Harpgetijden

Rubriek: Solo - Geschikt voor: Hakenharp, Pedaalharp
[ Katleen De Vylder | Bladmuziek ]

€ 27,50

Naar aanleiding van haar succesvolle cd Harpgetijden, is nu ook het gelijknamige boek verkrijgbaar met de partituren van de 15 nieuwe composities voor harp

Er wordt in deze composities gebruik gemaakt van vele technieken en verschillende stijlen. Akkoorden, arpeggio’s, glissando’s, harmonieken, …  allemaal in zorgvuldig gekozen toonaarden en bijpassende ritmes. Naast de klassieke en romantische stijl hoor je ook impressionistische invloeden en werd er gebruik gemaakt van bijvoorbeeld Boheemse toonladders.

De titels van de stukken vertellen, net zoals de composities zelf, een heel verhaal dat voor iedereen anders zal klinken en dat door elke harpspeler anders gespeeld kan worden: Zonnedauw, Zeesterrenkruid, Zoutkristallen, Windstreken, Mist, Zeelier, Zeespiegel, Zeewinde, Zonnewende, Strandloper, Golven, Tuimelaar, Grasduinen, Doodtij, Sneeuwmaan.

De meeste stukken kunnen op een haakjesharp gespeeld worden, sommige, zoals bijvoorbeeld Windstreken, kan enkel op een pedaalharp gespeeld worden. 

48 blz.

 Windstreken
 Zeelier
 Zeesterrenkruid
 Zeewind
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schrijver / arrangeur / componist Vylder, Katleen De
Gewicht 278 g.
Geschikt voor Hakenharp, Pedaalharp
Rubriek Solo