Hartelijk welkom

Tweedehands harpen

Lijst Rooster

Sorteer aflopend

7 Artikel(en)

 1. Afbeeldingen (4)

  Tweedehands Camac Athena pedaalharp

  • Voorbeeld 1 van 4

      
  • Voorbeeld 2 van 4

          
  • Voorbeeld 3 van 4

          
  • Voorbeeld 4 van 4

      

  Te koop een tweedehands 47-snarige Camac Athena pedaalharp in kersen van december 2009. Het is een concert grand model met een recht klankbord. De harp ziet er nog heel mooi uit. Bij de harp hoort een stofhoes, stemsleutel met stemsleutelhouder, harpbank in dezelfde kleur als de harp, 3-delige transporthoes en harpkar. De harp is in het voorjaar van 2018 nog gereguleerd. De harp is te koop voor 9.900 euro.

 2. Afbeeldingen (1)

  TWEEDEHANDS Camac Korrigan

  • Voorbeeld 1 van 1

  Te koop: Camac Korrigan haakjesharp in mahonie van augustus 2010. Nette harp met stofhoes, stemsleutel, stemapparaat en een Disney boek. Onze harp reparateur heeft deze harp geheel nagekeken en geïntoneerd op 15 december 2018. Te koop voor 1750 euro.

 3. Afbeeldingen (1)

  TWEEDEHANDS Camac Korrigan

  • Voorbeeld 1 van 1

  Te koop: Camac Korrigan in naturel hout uit 2008. Deze harp ziet er nog zeer goed uit, bijna als nieuw. Het is een harp met 38 snaren (darm). Bij de harp hoort een stofhoes, krukje, stemsleutel en een aantal reserve snaren. Wij hebben de harp geheel nagekeken en geintoneerd. Te koop voor 1600 euro. GERESERVEERD
 4. Afbeeldingen (2)

  TWEEDEHANDS David 34

  • Voorbeeld 1 van 2

      
  • Voorbeeld 2 van 2

      

  Te koop: een David haakjesharp met 34 snaren. Blank hout. Dit is een harp met een hoge snaarspanning, gelijk aan een pedaalharp. De harp heeft darmsnaren en staat op 4 pootjes. Bij de harp hoort een stofhoes, set halfhoge pootjes en stemsleutel. De harp is van januari 2007. Deze harp is geheel nagekeken en geintoneerd. Te koop voor 1990 euro.

 5. Afbeeldingen (2)

  TWEEDEHANDS Lyon&Healy Chicago Petite 40

  • Voorbeeld 1 van 2

      
  • Voorbeeld 2 van 2

      

  Te koop een mooie Lyon&Healy Chicago Petite 40 in mahonie. Deze 40 snarige pedaalharp verkeert in een perfecte staat. De harp is van 2012 . Davide Rosso, de technicus van Salvi en Lyon&Healy heeft deze harp op 11 december geheel nagekeken en geïntoneerd. Bij de harp hoort een transporthoes, stofhoes en stemsleutel. Te koop voor 8750 euro.

 6. Afbeeldingen (1)

  TWEEDEHANDS pedaalharp Lyon&Healy style 23 gold

  • Voorbeeld 1 van 1

  Bijzonder aanbod: pedaalharp Lyon&Healy style 23 gold, gebouwd ergens tussen 1953 en 1960. Het exacte jaar is niet bekend. Wat klinkt deze harp mooi!!! Werkelijk een beauty. Op 11 december 2018 heeft deze harp een complete regulatie en technische check gehad. Het mechaniek werkt nog heel goed, beter als bij veel wat nieuwere harpen. Maar de nek van de harp heeft wel een twist. Alles functioneert nog prima. Bij de harp hoort een harpbankje, muziekstandaard, stemsleutel, stemapparaat, een setje snaren en een aantal boeken. Te koop voor 15.000 euro.
 7. Afbeeldingen (2)

  TWEEDEHANDS Salvi McFall

  • Voorbeeld 1 van 2

      
  • Voorbeeld 2 van 2

      
  Wij hebben een bijzondere tweedehands harp staan. Een hele grote hakenharp met 38 snaren, de Salvi McFall. Deze harp is ongeveer 30 jaar oud. De leeftijd is niet precies bekend. Ze ziet er nog heel erg mooi uit, je zou bijna zeggen als nieuw. Alleen op de voetjes een paar plekjes. Wij hebben de harp geheel opnieuw besnaard, dus 38 nieuwe snaren. Het is een harp met darm snaren. De harp is ook nagekeken door Davide Rosso van Salvi. Bij de harp hoort nog een groene stofhoes, stemsleutel en een set oudere reserve snaren die wij niet gebruikt hebben voor het opnieuw besnaren van de harp. De harp heeft een mooie warme klank. Deze bijzondere harp is te koop voor 2500 euro.