Hartelijk welkom

Tweedehands harpen

Lijst Rooster

Sorteer aflopend

6 Artikel(en)

 1. Afbeeldingen (1)

  TWEEDEHANDS Camac Korrigan

  • Voorbeeld 1 van 1

  Te koop een Camac Korrigan mahonie uit het jaar 2015. De harp ziet er nog uit als nieuw. Het is een 38-snarige harp met darm snaren en de harp staat op hoge poten. Bij de harp hoort een stofhoes en stemsleutel. Wij hebben de harp geheel nagekeken en geintoneerd. Te koop voor 2200 euro
 2. Afbeeldingen (3)

  TWEEDEHANDS Delta electric harp

  • Voorbeeld 1 van 3

      
  • Voorbeeld 2 van 3

          
  • Voorbeeld 3 van 3

      

  Te koop: een zo goed als nieuwe Delta Electric electrische harp. Deze harp is van november 2018 en heeft 29 snaren. U kunt deze harp gewoon bespelen als een harp, maar ook als bijvoorbeeld een gitaar met de snaren horizontaal. Bij de harp hoort een grote standaard om de harp rechtop in te kunnen zetten, een pyramide vormig standaardje, draagband, stemsleutel en transporthoes. Nu te koop voor 4250 euro.


 3. Afbeeldingen (2)

  TWEEDEHANDS Heartland Harps Legend

  • Voorbeeld 1 van 2

      

  Uniek aanbod: een als nieuw zijnde geheel uit carbon gefabriceerde haakjesharp: Heartland Harps Legend in classic black.

  Deze harp is slechts een half jaar oud, maar de huidige eigenaar heeft besloten vanwege tijd gebrek en andere hobbies de harp te verkopen. Deze harp weegt bijna niets, je kan hem met één hand optillen. De klank is verrassend mooi. Het is een harp met 36 snaren. De harp heeft ook LED-lights en een versterkings element.  Bij de harp hoort ook nog een mooie transporthoes en stemsleutel. Te koop voor 7500 euro.

  Zoekt u een harp om gemakkelijk mee te kunnen nemen en buiten te spelen? Dan is dit uw harp!

  DEZE HARP IS GERESERVEERD T/M 13 DECEMBER.

   


 4. Afbeeldingen (3)

  TWEEDEHANDS Lyon&Healy style 100

  • Voorbeeld 1 van 3

      
  • Voorbeeld 2 van 3

          
  • Voorbeeld 3 van 3

      

  Speciaal aanbod: in onze winkel staat een zo goed als nieuwe Lyon&Healy style 100 mahonie van januari 2019. Dus slechts een half jaar gebruikt. Werkelijk als nieuw. De harp heeft een prachtige klank. Bij de harp hoort een dikke zwarte stofhoes en stemsleutel. Fabrieksgarantie tot januari 2024. Gratis eerste jaars onderhoudsbeurt in januari 2020. Nu te koop voor 24.975 euro.


 5. Afbeeldingen (3)

  TWEEDEHANDS Salvi Aurora

  • Voorbeeld 1 van 3

      
  • Voorbeeld 2 van 3

          
  • Voorbeeld 3 van 3

      
  Te koop: een Salvi Aurora in kersen uit 1978. Deze harp heeft een prachtige klank waar iemand nog vele jaren plezier van zal hebben. De Salvi monteur heeft deze harp geheel nagekeken en geïntoneerd. Bij de harp krijgt u een nieuwe stemsleutel en een nieuwe stofhoes.Te koop voor 11750 euro.
 6. Afbeeldingen (2)

  TWEEDEHANDS Salvi Livia

  • Voorbeeld 1 van 2

      
  • Voorbeeld 2 van 2

      
  Te koop een nog als nieuw zijnde Salvi Livia mahonie uit 2006. Een hele mooie harp met een prachtige klank. Deze harp heeft 36 snaren (darm) en een grote brede klankkast. De harp wordt geleverd met een transporthoes met wieltjes, stofhoes, aantal reserve snaren en stemsleutel. Wij hebben de harp geheel nagekeken en geintoneerd. Te koop voor 2250 euro. GERESERVEERD T/M 14 DECEMBER