Hartelijk welkom

Stadler, Monika - Coming Home

Meer Views

Stadler, Monika - Coming Home

Rubriek: Solo - Geschikt voor: Pedaalharp
[ Monika Stadler | Bladmuziek ]

€ 24,00

In voorraad. (1)

Voeg mijn recensie toe

In dit boek publiceert Monika enkele van haar composities van de afgelopen jaren. Over de titel en de composities zegt ze zelf:
Met de titel "Coming Home", wil ik een diep aspect van mijn muziek uitdrukken, die van groot belang is voor het leven en voor de mensheid in het algemeen. "Coming Home" is een metafoor voor een innerlijk "thuiskomen naar jezelf " en voor "het vinden van een innerlijke vrede". Je kan het ook zien als aankomen bij de oerbron van het zijn. Hier is de plaats waar vrede voor de wereld en voor de mensheid is geboren. Mijn composities komen van diep in mezelf en uit een zeer intensief "innerlijk luisteren" Ik hoop je te inspireren met deze composities, om contact te maken met je innerlijke wereld en warmte, beschutting, hoop en opgewektheid te brengen. Een ander doel van de complexiteit in mijn muziek is voortdurend verkennen van nieuwe en verschillende technische en muzikale mogelijkheden van de harp, zoals in "No one can stop me now".

Titels: Coming Home, Afternoon voices, It's time to say goodbye, Scandinavia, My sister's song, No one can stop me now, Maho Bay, Travelling (On the Road), I feel good. 

 Coming Home
 It's time to say goodbye
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schrijver / arrangeur / componist Stadler, Monika
Gewicht 245 g.
Geschikt voor Pedaalharp
Rubriek Solo