Hartelijk welkom

RGB Led lights - geinstalleerd

Meer Views

RGB Led lights - geinstalleerd

| Heartland - harp accessoires ]

€ 225,00

Voeg mijn recensie toe

Deze LED-lampen kunnen onder de nek worden geïnstalleerd op de Heartland hakenharpen met koolstofvezel. Ze zijn speciaal ontworpen om voornamelijk op de snaren en de handen van de speler te schijnen, in plaats van op het hele gebied. We hebben spelers laten uitproberen in volledig verduisterde ruimtes en ze konden zonder problemen spelen. De lichten kunnen op wit worden ingesteld en op elk gewenst helderheidsniveau worden ingesteld.

De lichten geven het rode, groene en blauwe spectrum weer, met de mogelijkheid om 27 verschillende tinten te maken. Ze kunnen ook worden ingesteld op verschillende helderheidsniveaus en 15 verschillende overgangsthema's - waaronder flitsen, pulseren, knipperen, enz. - voor een sfeervol effect voordat u het podium op komt of pauzeert.

Alle LED-verlichtingssystemen gebruiken nu een op maat gemaakt, volledig oplaadbaar lithium-ionbatterijpak en hebben een aparte aan / uit-schakelaar en een kleine afstandsbediening / dimmer om de verlichting te regelen. Zoveel mensen zijn onder de indruk als ze de harpen voor het eerst zien, ze zijn nog meer onder de indruk als de lichten gaan branden, en nog meer als je ze vanuit je zak bedient! De lichten zijn niet alleen erg handig in een donkere omgeving, ze verhogen ook de 'wow'-factor van de harpen.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Gewicht 5 g.