Hartelijk welkom

Rees-Rohrbacher, Darhon - The Renaissance Solo-Duo Book

Meer Views

Rees-Rohrbacher, Darhon - The Renaissance Solo-Duo Book

Rubriek: Solo, Duet - Geschikt voor: Hakenharp, Pedaalharp
[ Darhon Rees-Rohrbacher | Bladmuziek ]

€ 16,75

In voorraad. (1)

Voeg mijn recensie toe

Deze collectie bevat vijftien elegante en statige melodieën uit de Renaissance en Barok periode. Alle arrangementen kunnen achter elkaar gespeeld worden als een soort suite met een totale speelduur van ongeveer 20 tot 25 minuten. De arrangementen zijn alleen in de toonsoorten C en G geschreven. De stukken variëren in tempo, toon en maatsoort en er is voldoende tijd voor haakjes of pedaal wisselingen.

De harp 1 partij is geschreven als een compleet harp arrangement en wel zodanig dat deze partij zowel solo als samen met harp 2 als een duet kan worden gespeeld. De harp 2 partij versterkt de eerste partij en vult deze tevens aan. Akkoord symbolen, haakjes en pedaal wisselingen en vingerzettingen staan in de muziek aangegeven. 31 blz.

De titels in dit boek zijn: "Bransle de Bourgogne", "Galliarde for Q. Elizabeth I", "Siciliano", "Captain Piper's Galliarde", "Pavane d'Angleterre", "Spagnoletta", "Bransle de Champagne", "Nancie", "Belle Qui Tiens Ma Vie", "L'Espagnoletta", "Ladie Laiton's Alman", "Pavana Le Force d'Hercole", Sleep Wayward Thoughts", "Bransle de la Torche".

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schrijver / arrangeur / componist Rees-Rohrbacher, Darhon
Gewicht 144 g.
Geschikt voor Hakenharp, Pedaalharp
Rubriek Solo, Duet