Hartelijk welkom

Route Rhenen

Hoe kunt u ons vinden in Rhenen?


Koningin Elisabethplantsoen 5a

 

Routebeschrijving Rhenen per auto

Rhenen is gelegen in het hartje van Nederland in het meest oostelijke puntje van de provincie Utrecht. Ons nieuwe pand is zeer goed bereikbaar en ligt tussen de A12 en de A15. Gratis parkeren voor de deur.

 

Komende vanuit de richting Wageningen slaat u rechtsaf naar het Koningin Elisabethplantsoen. Dit is de straat direct voor restaurant De Koning van Denemarken, aangegeven met de blauwe auto in bovenstaand kaartje. Uw navigatie kent waarschijnlijk ons nieuwe adres Koningin Elisabethplantsoen 5a nog niet. Programmeer dan uw navigatie op Koningin Elisabethplantsoen 7.

 

Mocht er direct voor de deur geen vrije parkeerruimte zijn, dan mag u de auto bij ons voor de voordeur parkeren. Als dat ook niet mogelijk is adviseren wij de volgende twee alternatieven:

  • Rij terug door het Koningin Elisabethplantsoen naar de hoofdweg. Sla daar rechtsaf en dan direct weer links. Aan uw rechterhand kunt u gratis parkeren aan de Paardenmarkt.
  • Rij terug door het centrum naar de rotonde. Sla daar linksaf de Nieuwe Veenendaalseweg in. Neem dan de derde straat links, de Bantuinweg. Aan uw linkerzijde vindt u daar een parkeerterrein. De helft van dit parkeerterrein is gratis, de andere helft is voorzien van een blauwe streep waar voor een bepaalde parkeerduur gratis geparkeerd mag worden. Vanaf het gratis parkeerterrein Bantuin loopt u door het plantsoen in 3 minuten naar ons pand (zie de streetview onderaan deze pagina).

 

In onze winkel hebben wij een harptrolley waarmee u uw harp van en naar de uw auto kan rijden. Natuurlijk wel graag de trolley terugbrengen.

 

Routebeschrijving Rhenen per trein

Neem vanaf Utrecht Centraal de trein richting Nijmegen naar station Rhenen. Neem vanaf daar de Syntus bus 80 naar Veenendaal tot bushalte Tollekamp. Vanaf de bushalte is het 3 minuten lopen naar ons pand. Volg de blauwe looproute over parkeerterrein Bantuinweg. (De bushalte staat in bovenstaand kaartje aangegeven met de blauwe bus)

 


Koningin Elisabethplantsoen 5a

 


Inrit naar de Koningin Elisabethplantsoen 5a


Looproute vanaf parkeerterrein Bantuinweg

Loop vanaf parkeerterrein Bantuinweg naar de molen en langs de molen richting de kerk die op bovenstaande foto staat. Even verderop vind u ons pand.