Hartelijk welkom

Nagasawa, Masumi - Harpy goes to Japan / Harpy goes to Holland

Meer Views

Nagasawa, Masumi - Harpy goes to Japan / Harpy goes to Holland

Rubriek: Solo, Duet - Geschikt voor: Hakenharp, Pedaalharp
[ Masumi Nagasawa | Bladmuziek ]

€ 17,50

Uit voorraad.

Voeg mijn recensie toe

Masumi Nagasawa is docent harp aan het Conservatorium Maastricht. Daarnaast geeft ze les aan de muziekschool in Den Haag. Ze studeerde aan het Conservatorium Maastricht bij de bekende harpiste Phia Berghout, haar studie historische harp volgde ze bij Mara Galassi. Ze bespeelt de moderne concertharp, de enkelpedaalharp, de Ierse harp en de klassieke Japanse harp (de Kugo). Ze won diverse prestigieuze prijzen en trad op in vele grote theaters en was te gast op talrijke internationale festivals in binnen- en buitenland.

 Dit boek is een samenvoeging van twee heel verschillende harpboeken samen ingebonden in één boek. Harpy goes to Japan is een interessant boek met diverse Japanse melodieën Een aantal daarvan zijn eenvoudig, maar er zitten er ook bij van een pittig niveau. Harpy goes to Holland is een bundel van zeer bekende Hollandse kinderliedjes.

Van het stuk Ue o muite arukou zijn verschillende versies in het boek opgenomen: een harp duet, een pedaalharp solo en een eventuele extra partij voor een melodie-instrument zoals een viool of fluit. Hotaru is gearrangeerd voor een ensemble met een hoofdpartij en vijf toegevoegde partijen. Alle arrangementen en illustraties zijn gemaakt door Masumi. 69 pagina's.

 

Titels - Japans gedeelte:
Sakura (kersenbloesen), Haru no ogawa (rivier in de lente), Hotaru (vuurvliegjes) [ensemble], Hamabe no Uta (een lied van de kust), Muramatsuri (een lokaal dorpsfeest), Akatonbo (rode libelle), Yuki (Sneeuw), Takibi (vreugdevuur), Aogeba toutoshi (eerbiedig vaarwel), Ureshii Hinamatsuri (poppenfestival), Kol nobori (springende karper), Tanabatasama (Sterren festival), Ue o muite arukou (Sukiyaki / Ik kijk omhoog terwijl ik loop) 

Titels - Hollands gedeelte:
Boer, wat zeg je van mijn kippen?, Daar zaten zeven kikkertjes, De mosselman, Hoedje van papier, Hop Marjanneke, Ik zag twee beren, In een groen, groen knollenland, In Holland staat een huis, Klap eens in jouw handjes, Klein klein kleutertje, Lang zal ze leven, Op een grote paddestoel, Op een klein stationnetje, Poesje Mauw, Slaap kindje, slaap, Toen onze mop een mopje was, Twee emmertjes water halen, Wel Annemarieke. 

 Muramatsuri (een lokaal dorpsfeest)
 Akatonbo (rode libelle)
 Yuki (Sneeuw)
 Hamabe no Uta (een lied van de kust)
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schrijver / arrangeur / componist Nagasawa, Masumi
Gewicht 221 g.
Geschikt voor Hakenharp, Pedaalharp
Rubriek Solo, Duet