Hartelijk welkom

Larkin, Linda - Waltzing to Sayulita

Meer Views

Larkin, Linda - Waltzing to Sayulita

Rubriek: Solo, Duet, Ensemble (3 harpen), Ensemble (4 harpen) - Geschikt voor: Hakenharp
[ Linda Larkin | Bladmuziek ]

€ 12,50

In voorraad. (2)

Voeg mijn recensie toe

Een nieuwe, originele compositie van Linda Larkin. Linda heeft de Latijnse sfeer van deze Mexicaanse badplaats in deze compositie gevangen met Latijnse ritmes, triolen en PDLT - klanken (dicht tegen het klankbord spelen)

Het is geschikt voor 1, 2, 3, of 4 harpen. Harp 1 kan als solo worden gespeeld.  De solo harp versie is eenvoudig, en met de toegevoegde delen, klinkt een ensemble lekker vol, hoewel de delen gemakkelijk zijn. Het stuk is in A mineur en er zijn een paar haakjeswisselingen (G #). Er zijn 4 uitneembare delen. De dirigentenpartituur is ingebonden.

Harp 4 is zeer eenvoudig en kan gespeeld worden met één hand op een schootharp.
De harp 3 partij vereist een hakenharp met tenminste 34 snaren (of pedaalharp), en speelt alleen het ritme met enkele akkoorden. Voor de wat gevorderde beginners tot gevorderde spelers.
Harp 2 vereist een hakenharp met tenminste 34 snaren (of pedaalharp), en bevat zowel ritme en melodie. In het algemeen, een noot in elke hand. Gemiddeld niveau.
Harp 1 is zeer vergelijkbaar met harp 2, maar heeft meer melodie en akkoorden. Kan gespeeld worden als solo. Gemiddeld niveau.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schrijver / arrangeur / componist Larkin, Linda
Gewicht 100 g.
Geschikt voor Hakenharp
Rubriek Solo, Duet, Ensemble (3 harpen), Ensemble (4 harpen)