Hartelijk welkom

Heartland Harps Infinity 36

Heartland Harps Infinity 36

De Infinity 36 van Heartland Harps is de ultieme harp voor reizigers. Hij kan echt overal mee naar toe, zelfs in situaties waar andere harpen kapot gaan, zoals extreme hitte, kou of vocht. Omdat het koolstofvezelmateriaal niet krimpt en uitzet zoals hout, blijft de Infinity veel beter op toon dan de meeste harpen. Je kan de harp ook in een warme auto laten liggen of buiten gaan spelen in de regen. 

De Infinity 36 is ook ideaal voor mensen die om gezondheidsredenen een lichtgewicht harp nodig hebben. Spelers met slechte rug of soortgelijke kwalen en die moeite hebben om een ​​gewone harp te spelen, zullen merken dat de Infinity 36 licht genoeg is om gemakkelijk te worden gespeeld. Het kan zelfs in bed worden gespeeld! 

De standaard Infinity 36 wordt geleverd met een blanke glanslakafwerking die het koolstofvezelweefsel daaronder laat zien. U kunt uw Infinity 36 harp tegen meerprijs in elke gewenste kleur bestellen. De haken, stempinnen, brugpinnen en eyelets zijn allemaal prachtig verguld. Daardoor voegen ze extra klasse toe maar het beschermt ook tegen aanslag en roest.

De standaard Infinity 36 wordt geleverd met een uitschuifbare poot, volledige set Truitt-haken, verguld hardware, bevestigingen voor een draagband en de draagband zelf, een ergonomische stemsleutel met rubbercoating en een draagtas. Een optionele Fishman-pick-up kan ook worden geïnstalleerd.

Uw Infinity 36 wordt speciaal voor u op bestelling gemaakt. Neem contact met ons op om uw keuze van afwerking en geschatte levertijd te bespreken.Kenmerken van de Infinity 36:

  • Bereik 36 snaren (C1-C6) .
  • Hoogte 105 cm. Met een uitschuifbare poot van 73 cm volledig uitgeschoven is de harp 160 cm hoog.
  • Gewicht 3,6 kg!
  • Afwerking: blanke glanslak, optioneel in allerlei kleuren of in hout-look.Inclusief:

  • Uitschuifbare poot van 73 cm
  • Stevige transporthoes
  • Stemsleutel
  • draagband
Productnaam Prijs
Heartland Harps Infinity 36 - Classic Black
€ 7.700,00
Fishman pickup
€ 115,00
RGB Led lights - geinstalleerd
€ 225,00