Hartelijk welkom

Dempers

Lijst Rooster

Sorteer aflopend

3 Artikel(en)

 1. Voor de modellen D300, D500, D550, D600, D650. Dempers zijn een populaire accessoire voor dulcimers. Deze toevoeging zorgt voor een breed scala aan tonale effecten, van de rijke en complexe natuurlijke klank van ongedempte snaren tot een prachtige, gedempte marimba-achtige klank. De dempers kunnen worden geïnstalleerd wanneer het instrument wordt gebouwd, maar kunnen ook gemakkelijk later door de speler worden toegevoegd.

  • Voorbeeld 1 van 1

 2. Voor de modellen D670 en D570. Dempers zijn een populaire accessoire voor dulcimers. Deze toevoeging zorgt voor een breed scala aan tonale effecten, van de rijke en complexe natuurlijke klank van ongedempte snaren tot een prachtige, gedempte marimba-achtige klank. De dempers kunnen worden geïnstalleerd wanneer het instrument wordt gebouwd, maar kunnen ook gemakkelijk later door de speler worden toegevoegd.

  • Voorbeeld 1 van 1

 3. Demper voor D45 - zelf inbouwen

  Demper voor D45 - zelf inbouwen


  | Dulcimer dempers Dempers ]
  € 400,00

  Voeg mijn recensie toe

  Dempers zijn een populaire accessoire voor dulcimers. Deze toevoeging zorgt voor een breed scala aan tonale effecten, van de rijke en complexe natuurlijke klank van ongedempte snaren tot een prachtige, gedempte marimba-achtige klank. De dempers kunnen worden geïnstalleerd wanneer het instrument wordt gebouwd, maar kunnen ook gemakkelijk later door de speler worden toegevoegd.
  • Voorbeeld 1 van 1

Lijst Rooster

Sorteer aflopend

3 Artikel(en)