Hartelijk welkom

16 juni 2019: Gwyneth dag

Een dag vol ontdekking en verbinding.

 

Wil je meer weten over duizenden jaren harpmuziek? Wat nu het verschil is tussen alle verschillende harpen? Een concert bijwonen waarbij Gwyneth op maar liefst ZEVEN harpen speelt? Nieuwsgierig naar harp yoga?

Heb je dringende vragen aan Gwyneth en wil je zelf het onderwerp bepalen van het open vraag uurtje? Kom je met je ensemble of alleen meespelen tijdens de masterclass? Wil je met een groep deelnemers back to basic een uur ondergedompeld worden in essentiële harp technieken? Of lekker luisteren en genieten van de muzikale interactie?

 

Kom naar de Gwyneth dag!

 

 

Dag indeling:                                   

10.00 uur Welkomst concert  concert
10.30 uur
Leuke presentatie over de ontwikkeling van de harp
 presentatie/film
11.30 uur Harp Yoga    workshop
12.15 uur Lunch pauze
13.00 uur Basis techniek voor iedereen    workshop
14.00 uur Masterclass  masterclass
17.00 uur  Q&A open session  workshop
19.15 uur Concert studenten  concert
20.15 uur Pauze
20.30 uur Concert Gwyneth  concert

 

De Gwyneth dag wordt georganiseerd bij Harpwinkel De Zingende Snaar in Rhenen. Deelname aan de Gwyneth dag kost 75 euro inclusief het concert. Of je nu alleen luistert naar een masterclass of zelf meespeelt in de masterclass en ook meespeelt in het studenten concert maakt niet uit in de kosten. Losse concertkaartjes kosten 10 euro.

Graag zelf lunch meenemen. Voor 5 euro extra zorgen wij ’s avonds voor soep met broodjes. Eigen harp meenemen is niet nodig.

Als je mee wil doen met de masterclass horen we graag welk stuk je wil spelen en hoe lang het duurt. Wil je ook meespelen met het studenten concert? Laat het ons weten. Inschrijven voor de Gwyneth dag kan via info@zingendesnaar.nl.