Hartelijk welkom

Dunstone, Stephen - Snakes Alive

Meer Views

Dunstone, Stephen - Snakes Alive

Rubriek: Ensemble (4 harpen) - Geschikt voor: Hakenharp, Pedaalharp
[ Stephen Dunstone | Bladmuziek ]

€ 14,50

In voorraad. (1)

Voeg mijn recensie toe

Snakes Alive is geschreven voor workshop. Het idee was om een ​​echt slinky, bluesy stuk te maken dat relatief gemakkelijk te spelen was voor niet-zeer geavanceerde harpisten, maar toch alle spelers iets gaf om hun tanden in te zetten.

De begeleidende muziek in alle partijen is technisch meestal erg gemakkelijk, maar vereist wel wat concentratie, een gevoel voor het swing ritme en het vermogen snel haken of pedalen te wisselen. De passages zijn leuk om te spelen ondanks hun eenvoud, omdat elke speler een cruciaal onderdeel is van het stuk.

Naast het begeleidende materiaal staat elke partij op zijn beurt in de schijnwerpers, om een ​​couplet te spelen, en een deel van de melodie van 2 delen in vers 6.

Er zijn 6 partijen. Harp 4 voor de minst ervaren spelers. Harpen 3 en 2 steeds een beetje lastiger. De Harp 1-spelers moeten iets handiger zijn, deels omdat hun couplet merkbaar moeilijker is, en deels omdat telkens wanneer een van de andere delen de melodie heeft, de Harp 1-spelers de ontbrekende harmonie moeten overnemen.

Naast de vier delen die in de partituur voorkomen, is er een optionele Harp 5-partij geleverd, dat hetzelfde materiaal bevat als het Harp 4-deel maar zonder de spotlight-momenten, voor het geval er spelers zijn die willen deelnemen, minder zelfverzekerd zijn. Er is ook een soort "Power-Harp 1" deel - Melody Only, dat (logisch genoeg) alle melodieën bevat, voor het geval het handig is dat iemand extra ondersteuning geeft aan het ensemble.

 Snakes Alive
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schrijver / arrangeur / componist Dunstone, Stephen
Gewicht 177 g.
Geschikt voor Hakenharp, Pedaalharp
Rubriek Ensemble (4 harpen)