Hartelijk welkom

Canton, Sabien - Harpologie Intro

Meer Views

Canton, Sabien - Harpologie Intro

Rubriek: Lesmethode - Geschikt voor: Hakenharp
[ Sabien Canton | Bladmuziek ]

€ 13,00

In voorraad. (9)

Voeg mijn recensie toe

Een avontuurlijke en muzikale reis voor de beginner. Op de route staan héél veel snaren, wonderlijke klanken en de mooiste concerten!
Harpologie intro is bedoeld als introductie op muziek maken en harpspelen. De nadruk ligt op het ontplooien van creativiteit, het leren van het notenschrift en het je eigen maken van de harp. Er is ook aandacht voor praktische zaken. Hoe vervoer je je harp? Hoe moet je zitten? Wat doe je als er een snaar knapt?
Voor kinderen die nog geen noten lezen of hun theorie willen opfrissen komen alle muzikale onderwerpen aan bod: notennamen, ritme, maat, vioolsleutel, rusten, bassleutel, dynamiek en de voortekens. De theorie wordt op speelse wijze herhaald en getest in het onderdeel 'speelgoed'. Iedere les bevat twee voordrachtstukken, waarvan één met play along CD. De tracks zijn gratis te downloaden. De voordrachtstukken zonder CD bevatten een begeleidingspartij voor de docent. Centraal in Harpologie Intro staan de fantasie en creativiteit van de leerling. Want ongeacht niveau, theoretische kennis of motoriek: iedereen heeft verbeelding. In 'Fantasietje Melodietje' wordt elke harpist uitgenodigd zijn eigen muzikaliteit te ontwikkelen.

Titels: 
Het voorgerecht, de toverbal, geklieder in de keuken, brood en spelen,  masterchef, slaapmutsje, de hond in de pot, toetjesbuffet. 

 Het voorgerecht
 De toverbal
 Geklieder in de keuken
 Brood en spelen
 Slaapmutsje
 Toetjesbuffet
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schrijver / arrangeur / componist Canton, Sabien
Gewicht 122 g.
Geschikt voor Hakenharp
Rubriek Lesmethode