Hartelijk welkom

Canton, Sabien - Harpologie Duetten + CD

Meer Views

Canton, Sabien - Harpologie Duetten + CD

Rubriek: Solo, Duet - Geschikt voor: Hakenharp
[ Sabien Canton | Bladmuziek ]

€ 17,50

Sabien schrijft zelf het volgende over dit boek:

Ik heb gekozen voor een boek in duetvorm omdat ik de afgelopen jaren gemerkt heb dat onze harpliteratuur daar best een aanvulling in kan gebruiken. Maar er ligt ook een persoonlijkere reden voor ten grondslag: mijn eigen hart ligt bij de kamermuziek en ik vind samen musiceren het mooist dat er is. Ook voor leerlingen en amateurs is samenspel volgens mij het hoogst haalbare: het is leerzaam, muzikaal interessant en gewoon gezellig!

Omdat niet iedereen ten alle tijden een duetpartner achter de hand heeft, heb ik geprobeerd de partijen zo autonoom mogelijk te maken. Harp 1 is altijd makkelijker (ongeveer A niveau) dan Harp 2 (ongeveer B niveau) maar beiden partijen hebben zowel melodie als begeleiding. Mijn ambitie is dat het voordrachtstukjes zijn die je ook alleen en met de CD kunt oefenen. De titels en teksten in Harpologie Duetten zijn zo internationaal mogelijk gehouden zodat het boek in Nederlandstalige maar ook Frans en Duitstalige landen kan worden uitgebracht 

De illustraties zijn wederom van de hand van Hanneke van Broekhoven. Voor de echte 'harpologiesound' heeft Remko Kühne ook deze keer tien arrangementen op CD gezet. Telkens één track met harp (waarin harp 1 links en harp 2 rechts is gemixt, zodat je kunt kiezen wat je nodig hebt) en één karaoke track. 37 bladzijden.

Titels:
Honkytonk blues, El Pantaléon, In de zevende hemel, Tulpentango, Fata Morgana, Nocturne, Fantaisie, Ik wil, ik wil wat jij niet wilt, Melancholica di luna, Hommage.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schrijver / arrangeur / componist Canton, Sabien
Gewicht 205 g.
Geschikt voor Hakenharp
Rubriek Solo, Duet