Hartelijk welkom

Bladmuziek

Via dit onderdeel van de website kunt u originele bladmuziek voor harp vinden, afkomstig van uitgevers uit Europa en Amerika, in allerlei genres: folk, klassiek, modern, geestelijk, jazz enz. De boeken zijn te filteren op diverse kenmerken zoals arrangeur, componist, rubriek e.d. Ook kan worden gezocht op bijvoorbeeld een titel van een stukje. Van alle harpmuziek vindt u een omschrijving en een klein stukje van het notenbeeld.

Lijst Rooster

Sorteer aflopend

3 Artikel(en)

 1. Millenaar, Els - Coconut Fancies

  Millenaar, Els - Coconut Fancies

  Rubriek: Duet - Geschikt voor: Hakenharp
  [ Els Millenaar | Bladmuziek ]

  € 13,00

  In voorraad. (2)

  Voeg mijn recensie toe

  Coconut Fancies - Een mini vakantie! Originele compositie voor twee harpen van Els Millenaar. Coconut Fancies voor twee harpen of harp ensemble is een vrolijk stuk, gebaseerd op de reggae ritmes van de Caribbean. Het is ook leuk om er eenvoudige percussie aan toe te voegen of om de melodielijn op een solo instrument te spelen zoals bijvoorbeeld een fluit. Bij het spelen van deze muziek beleef je vooral veel plezier. Misschien wil je er nog wat dansers bij uitnodigen! Dirigentenpartituur en losse partijen.

  "the sun etches the silhouettes of coconut trees against the sky, music drifting across the water awakens dance moves within my body. I dance wacky bounces to the happy Caribbean beat"

  • Voorbeeld 1 van 1

 2. Millenaar, Els - Cradling Iris

  Millenaar, Els - Cradling Iris

  Rubriek: Duet, Harp met cello - Geschikt voor: Hakenharp
  [ Els Millenaar | Bladmuziek ]

  € 13,50

  In voorraad. (2)

  Voeg mijn recensie toe

  Cradling Iris - Originele muziek voor twee harpen door Els Millenaar. Deze muziek, voor twee harpen en optionele cello, is een teder welkom voor een baby meisje genaamd Iris, maar niet alleen voor haar. Het is voor alle baby's sluimert in liefdevolle armen, vooral die van overgrootmoeders. Tachtig jaar of meer tussen hen, elk in hun eigen universum, verbonden door liefde. Gemiddeld niveau. Dirigentenpartituur en losse partijen.

  • Voorbeeld 1 van 1

 3. Millenaar, Els - Netty's Garden

  Millenaar, Els - Netty's Garden

  Rubriek: Solo - Geschikt voor: Hakenharp
  [ Els Millenaar | Bladmuziek ]

  € 12,50

  In voorraad. (3)

  Voeg mijn recensie toe

  Originele composities voor haakjesharp. Els houdt van fotografie, en zou graag zien dat haar muziekuitgaven worden vergezeld van mooie foto's en poëzie. De foto's in deze eerste publicatie, zijn van haar broer Rob, een getalenteerde fotograaf. De composities in dit boek komen uit haar verbeelding en haar hart. Netty's Garden is geïnspireerd op het beeld van een meisje dat de tuin onderzoekt. 

  Titels: Freesia, The Swing, Anemone, Frog in the Pond, Cloudplay, Dragon Fly.


  Freesia. Tere bloemen, prachtige vormen. Ze zou ze graag plukken, maar ze besluit dat ze er mooier uit zien in de tuin.

  The Swing. Netty op de schommel, schommelt hoger en hoger. De lucht is blauw. Als ze klaar is springt ze er af.

  Anemone. Door het open raam drijft pianomuziek de tuin in: Het is haar grootmoeder die een stuk speelt in 19de eeuwse stijl. Met die mooie muziek op de achtergrond bewondert ze de Anemonen.

  Frog in the Pond. Op een wandeling door de tuin ziet Netty bij de vijver een kikker. De kikker zwemt vrolijk van een steen naar een waterlelieblad en klimt er op. Als Netty te dichtbij komt springt de kikker weer in het water.

  Cloudplay. Languit in het gras, kijkt Netty omhoog naar de wolken. Terwijl ze voorbijdrijven vertellen hun vormen verhalen.

  Dragonfly. Een libelle vangt Netty's blik als ze voorbij zweeft. Ze bestudeert haar ragfijne vleugels.

   Frog
   Freesia
   Cloudplay
  • Voorbeeld 1 van 1

Lijst Rooster

Sorteer aflopend

3 Artikel(en)