Hartelijk welkom

Bestsellers

Specials

Bestsellers

 1. Woods, Sylvia - 50 Christmas Carols for all Harps € 24.00

 2. Stemapparaat Korg CA-50 € 22.00

 3. Clip-on pick-up Korg CM-300 voor stemapparaat € 13.00

 4. Colin, Alix - Papillons € 22.50

 5. Bruner, Pamela - Play the Harp Beautifully! - level 1 € 24.00

 6. Guldimann, Suzanne - Cold December Winds € 22.00

 7. Frimout-Hei, Inge - The Harp that Once € 12.00

 8. Woods, Sylvia - 76 Disney Songs for the Harp € 34.50

 9. Stemsleutelhouder Salvi Nylon € 18.00

Nieuwe Producten

Van Harte Aanbevolen

 1. vrij groot, maar wel heel goed
  Inge Frimout-Hei, 10 sep. 2019
  Fijne robuuste metronoom. Met verschillende klikjes en een volumeregelaar. Ook handig voor onregelmatige maatsoorten: zoals 5/8 en 7/8!
 2. Ik ben zoooo blij met m'n Legend! Wat een superharp!!
  Petra Heijnen-Blok, 7 jul. 2019
  Vanaf het allereerste moment dat ik de harp in de winkel zag en bespeelde, was ik verrast door de klank: hoe vol en hoe in balans. En dat voor Carbon.....

  De eerste Carbonharp waar ik kennis mee maakte (een jaar of twee, drie geleden) klonk namelijk verschrikkelijk en deze, deze klopt gewoon.

  Na een levertijd van twee maandjes is hij sinds twee weken in mijn bezit.

  In eerste instantie klonk hij anders dat die ik eerder in de winkel had bespeeld maar hij was echt spiksplinternieuw en moest duidelijk nog “op stem” komen. En dat doet hij gelukkig heel goed.

  Zijn eerste vuurdoop was tijdens een erg zonnig festival en hij hield zich fantastisch. En wat een genot om met maar 4,5 kg te hoeven sjouwen!

  De ingebouwde pick-up doet zijn werk zoals het hoort: zonder storingen het geluid doorgeven aan de versterker (ik heb een Fishman Mini Charge) en de verlichting is een ontzettend leuke optie die tot nog toe nog niet is gebruikt, maar vast en zeker zijn nut nog gaat bewijzen. De meegeleverde tas is ook buitengewoon degelijk in elkaar gezet en maakt vervoer makkelijk.

  De klank is licht, helder. De metalen bassnaren laat ik binnenkort vervangen door silkwires (zijden kern, klinkt warmer, ronder) en omdat Heartland daar zelf ook regelmatig mee werkt, blijft de garantie van 10 jaar, geldig.  Nadelen, jazeker, die zijn er ook. Doordat hij zo licht is, heeft hij maar een klein duwtje nodig of hij gaat wiebelen en vallen. Gelukkig kan hij wel wat hebben, maar toch... Voor zo’n dure harp is hij ook niet helemaal strak afgewerkt. Aan de binnenkant zitten de nodige stukken plastic, bij de stempinnen zitten wat losse carbondraadjes en het logo is er opgeplakt nadat de lak erover is gegaan: je kan het er zo afhalen: is sticker. En ook beschadigen de stempinnen snel, ondanks het gebruik van de originele stemsleutel. Maar dat zijn meer schoonheidsfoutjes en doet niks af aan de kwaliteit die deze harp wel heeft. Voor mij heeft hij alles waargemaakt waar ik op hoopte toen ik hem ging bestellen: voor de rondreizende harpspeelster is het een echte, volwaardige harp die zoveel voordelen heeft, dat hij de aanschaf waard is.
 3. Feuerkobolde - super tolles Stück
  Ute Steffan, 6 apr. 2019
  Hallo ich bin Dozenrin für Harfe an der Akademie für Tonkunst in Darmstadt. Ich wollte sagen, daß mein Harfentrio Altersgruppe III im Bundeswettbewerb von Jugendmusiziert die Feuerkobolde spielen wird, Es ist ein super tolles Stück, daß den Kinder & mir viel Freude bereitet, Danke für so wundervolle Musik-ciao Ute
 4. Mooie ruime tas
  Naomi , 4 mrt. 2019
  Stevige tas, met een mooie print. Tas is vrij ruim er kan veel in. Ik gebruik hem voor mijn bladmuziek naar harples. Al veel complimenten erover gekregen.
 5. Hardstikke leuk en gevarieerd boek, niet te moeilijk en het klinkt goed.
  Bess Franssen, 15 feb. 2019
  Hardstikke leuk en gevarieerd boek, niet te moeilijk en het klinkt goed.
  Wij spelen er al jaren uit met veel plezier op kumulus Maastricht.
 6. Fijne en handzame sleutel
  Bess Franssen, 1 feb. 2019
  Ik vond deze stemsleutel eigenlijk veel te duur maar hij is ontzettend fijn. Zo fijn dat 6 van mijn leerlingen het ook gekocht hebben.
  Stemmen is zo veel fijner.
 7. Erg leuk
  Bess Franssen, 1 feb. 2019
  Erg leuk bewerkt, we gebruiken het bij samenspel en solo.
 8. Kleine pedaalharp met prachtige klank zoekt nieuwe bespeler
  Judy van der Lijke, 21 jan. 2019
  Deze harp is iets minder dan drie jaar met veel liefde bespeeld. Hij heeft de meest mooie avonturen beleefd: van het Kinderprinsengrachtconcert, de opening van een internationaal congres, een live uitzending op radio 4, mensen verbonden op Lichtjesavonden waar gezamenlijk overleden geliefden werden herdacht tot aan concerten in kastelen en landhuizen. De harp is nu op zoek naar een nieuwe avonturier, die er ongelooflijk veel plezier aan mag gaan beleven. De harp is half januari 2019 volledig nagekeken en opnieuw geïntoneerd. Stof- en transporthoes aanwezig, als ook stemsleutel.
 9. Verliefd op deze muziek!
  Lotte van Dorp, 18 jan. 2019
  Prachtige muziek, speelt heerlijk! Ook heel geschikt als achtergrond muziek. Op dit moment mijn favoriet!
 10. Great beginner harp!
  Kristine , 31 dec. 2018
  A beautiful harp, lovely sound, high tuning stability, very good and even tension with lever options, cute appearance. And all this for a very decent price. Happy!
 11. Sfeervol, heerlijk.
  Ann, 31 jul. 2018
  Wat een heerlijke stukken om te spelen! Heel sfeervol.
 12. Mooi en leuk
  Bess Franssen, 27 mei 2018
  Staan een paar hele mooie en leuke nummers in die de leerlingen erg aanspreken en geschikt zijn voor optredens.
 13. Enthousiast
  E, 28 mrt. 2018
  Prachtige harp, voor diverse stijlen geschikt. Echt zoals een folkharp moet klinken. De camlad heeft zoveel meer dan andere harpen in zijn prijsklasse.
 14. Robinson, Meg - Fate

  € 9.00
  Prachtig & gevoelig
  Ingrid, 2 jan. 2018
  Een van de mooiste stukken die steeds weer gespeeld kan worden. Alles kan er in kwijt.
 15. schootharp klankvoorbeeld
  saskia veen, 15 dec. 2017
  mooi nummer, maar bij reclame voor boekje voor 27-snarige harp het youtube klankvoorbeeld ook graag op zo"n schootharp...
 16. Camp, Arno op den - Get Together

  € 22.20
  Hartstikke leuk stuk. De leerlingen spelen het erg graag, niet te moeilijk en lekker ritmisch.
  Bess Franssen, 1 nov. 2017
  Hartstikke leuk stuk. De leerlingen spelen het erg graag, niet te moeilijk en lekker ritmisch.
 17. Prachtig stuk
  Bess Franssen, 15 sep. 2017
  Prachtig stuk en heerlijk om te spelen! Mooie harppartij.
  Mooi stuk voor het D-examen
 18. Salvi Hermes (40)

  Grote hakenharp met een warme en volle klank
  Marion Cabooter, 2 aug. 2017
  Heel mooi strak model harp met een prachtige volle en warme klank, De Hermes heeft een geluid dat ver draagt. Tijdelijk even zonder mijn eigen Hermes geweest en heel blij dat dit mooie geluid weer terug is in mijn kamer. Nog geen andere harp gehoord die dit voor mij kan evenaren.
  Snaren prettig strak gespannen om te bespelen.
 19. Heerlijk muziekstuk van Linda DeBrita ... donker, gevoelig, ...
  Rob, 17 jul. 2017
  Nadat ik met stuk "Whispers" was begonnen de CD van Linda DeBrita met de gelijknamige naam gekocht en het nummer "The Light Of Darkness" sprak mij gelijk aan. Een muziekstuk dat erg gevoelig is en wel wat oefening van de linkerhand vereist. Erg mooi solo stuk !
 20. DeBrita, Linda - Whispers

  € 10.50
  Prachtig muziekstuk met veel gevoel en stemmingswisselingen
  Rob, 17 jul. 2017
  Bij toeval op Linda DeBrita gekomen na het beluisteren van de CD Idylle van Regina Ederveen waar zij van Linda "Whispers" samen met Marjolein de Wit speelt. Ik was verkocht en dus de partitie gekocht. Een muziekstuk dat je blijft spelen, als solo of met een fluitist(e).
 21. Easy and fun to play
  Simone, 18 apr. 2017
  The tunes are easy to master and fun to play.  Especially suitable for the smaller harp, but  once I got used to playing an octave higher I very much enjoyed playing it on my 34 string harp as well. In short; easy and fun!
 22. leuk!
  mosch, 20 okt. 2016
  leuk!
 23. Salvi Hermes (40)

  Grote jongen onder de kleine harpen qua klankkleur, warmte en volume.
  Elly Vos, 5 mei 2016
  Supermooie warme en volle klank die mooi 'verder draagt'. Ik heb nog geen pedaalharp gehoord die dit geluid overtreft. Maar dat is uiteraard zeer persoonlijk.
 24. Voor mij het prachtigste lied voor kleine harp :D
  Margreet, 14 apr. 2016
  Deborah heeft het lied ter herinnering aan haar moeder geschreven, recht uit het hart. Ontzettend leuk is dat er meerdere versies zijn: van makkelijk naar moeilijk, met of zonder zang.
 25. Dusty Strings Musician’s Stoel

  € 275.00
  Een aanrader voor mensen met rugklachten.
  Edith Zonneveld , 13 apr. 2016
  Deze muziek stoel met rugleuning gebruik ik al ruim 6 jaar. Met mijn rugklachten (scoliose en artrose) kan ik met deze stoel 1,5 tot 2 uur harp spelen zonder rugpijn. Het is echt een geweldige stoel.
 26. Sfeervolle rustige, etude-achtige muziek
  Bess Franssen, 9 apr. 2016
  Sfeervolle, rustige muziek waarvan veel op haakjesharp kan.
  Etude-achtige stukken die veel leerlingen erg mooi vinden!
  Wordt veel door Lavinia Meijer gespeeld.
 27. Robinson, Meg - Fate

  € 9.00
  Lied waarin je je gevoel kwijt kunt
  Margreet , 4 apr. 2016
  Heerlijk stuk om te spelen. Ook fantastisch om met de nootjes te spelen en er echt je gevoel in te leggen. Dit lied is 1 van mijn superfavorieten!!! Ook lekker om de noten na het stuk los te laten en gewoon te improviseren.
 28. Prettig om mee te werken.
  Marion, 5 mrt. 2016
  Mooi verzorgd boek. Volgt goed op level 1. Soms wat veel uitleg (wel duidelijk). Waarschijnlijk bedoeld als zelfstudie. Bekende en onbekende melodieën. Leuk om te spelen. Niet heel moeilijk. In mijn geval mee gestart na 6 mnd les.
  Persoonlijk zou ik er graag wat meer muziekstukken in zien. Staan er nu ca. 15 in met nog wat vingeroefeningen (boek met 98 blz.)
 29. Super leuk en fijn boek!
  Iris Del-Tin, 14 feb. 2016
  Het is een geweldig boek en makkelijk te spelen. Ik speel nu ongeveer 4 jaar harp en dit boek heeft de meest leuke liedjes van Disney heel eenvoudig! Ik ben er heel blij mee!!!
 30. Salvi Gaia (38)

  Een prachtige harp met een grote, heldere klank!
  Talitha Suijk, 8 dec. 2015
  Compact maar voelt toch groot aan door de volume en snaar spanning. Deze harp klinkt zowel onder in de bas snaren, in het midden en bovenin heel helder en sprekend waardoor je veel met de klank kan doen! Echt een aanrader voor wie het gevoel van een pedaalharp wil hebben met de gemakken van een Keltische harp!
 31. Robinson, Meg - Fate

  € 9.00
  Heerlijk om te spelen
  Marjolein, 10 okt. 2015
  Dit is een erg leuk stuk van Meg, technisch niet moeilijk en heerlijk om te spelen.
 32. Staneslow, Sunita - Sea & Sky

  € 19.50
  Één van mijn favoriete boeken
  Marjolein, 10 okt. 2015
  Één van mijn favoriete boeken, met hele mooie arrangementen en zeer goed speelbaar. ik vind zelf "She Moved Through the Fair" de mooiste, maar eigenlijk is het hele boek fraai en heerlijk om te spelen.
 33. Ik gebruik dit boek al jaren, erg mooi bewerkt. En fijn de 2 versies, makkelijk en wat moeilijker.
  Bess Franssen, 7 okt. 2015
  Ik gebruik dit boek al jaren, erg mooi bewerkt.
  En fijn de 2 versies, makkelijk en wat moeilijker.
 34. Betoverend en inspirerend!
  Els Millenaar, 24 jun. 2015
  Voor wie van Frankrijk houdt en Bretagne in het bijzonder, prachtige arrangementen van Bretonse traditionals en nieuwe composities van de bekendste harpisten uit deze streek. Uitstekende bladspiegel en speelbaarheid, van een betoverende schoonheid. Zeer geschikt voor de iets oudere beginner die moderne klanken niet uit de weg gaat.
 35. Prima eerste boek om harp te leren spelen.
  Edith Zonneveld, 14 jun. 2015
  Dit boek heb ik gebruikt als eerste lesboek. Je leert stap-voor-stap de "kneepjes" van het harpspel. Ik kijk er met plezier op terug.
 36. Mooie muziek. Prima voor optredens.
  Edith Zonneveld, 14 jun. 2015
  Dit is mooie muziek. Ik ga het spelen voor het C-examen vanwege de technische aspecten van dit stuk. Dit is ook muziek die ik kan toevoegen aan mijn repertoire.
 37. Grote klank voor kleine handen
  Jos van der Hulst, 29 mrt. 2015
  Ik ben al een paar jaar in het bezit van de Starfish Glencoe en ik ben er heel tevreden over. Ik ben heel klein en heb kleine handen, maar door de kleinere snaarafstand kan ik toch lang achter elkaar spelen zonder last te krijgen van zere handen. In de winkel werd ik al verliefd op de klank. Prachtig helder maar niet te zoet. Doordat de klankkast is gebouwd in facetten kunnen je armen er heel makkelijk omheen.
  Dit is echt de ideale harp voor mij en voor alle kleine mensen die graag een harp willen met een mooie, grote klank.
 38. Genieten!
  F., 18 feb. 2015
  Ik heb hele goede herinneringen aan dit boek. We hebben dit namelijk een jaar of twee gebruikt als basis voor een harpuitvoering, en het staat me nog goed bij hoe mijn harpdocente arrangementen op elk niveau maakte om zo iedereen samen te laten spelen. Het was toen des te leuker toen ik eindelijk het niveau had om het 'echte' boek te kunnen spelen. De moeilijkheidsgraad is denk ik gemiddeld.

  De stukken verschillen erg en vertellen 1 groot verhaal. Op Spotify valt de CD overigens te beluisteren als je nieuwsgierig bent. Het is originele muziek met een keltische feel, een soort van minder klassieke versie van Bernard Andres.
 39. Gemiddelde haakjesharpversie valt wat tegen, maar verder een lekker energiek stuk
  F., 18 feb. 2015
  Als je de gepassioneerde versie van Eleanor Turner (https://www.youtube.com/watch?v=F1f-gn_mG8M) hebt gehoord, jeuken je vingers om toch ook maar eens aan dit stuk te beginnen. Maar de haakjesharp versie viel in mijn oren toch een beetje tegen, misschien mist mijn harp toch net de resonantie die zo'n grote pedaalharp wel heeft. Aan de andere kant komen alle elementen gewoon aan bod en het idee van de muzikale reis komt ook in deze versie goed naar voren. Qua moeilijkheidsgraad viel het stuk me reuze mee, maar om de beide delen echt van elkaar te scheiden (en toch een geheel te maken) is dan hier weer de uitdaging.
 40. Henson-Conant, Deborah - Nataliana

  € 13.00
  Laat de harp echt zingen
  F., 18 feb. 2015
  Dit is hét stuk dat je voorspeelt als mensen nieuwsgierig zijn naar hoe je harp nu eigenlijk klinkt en wat er uit kan komen. Muzikaal niet eens zo bizar interessant (gewoon heel erg een harmonische mineurtoonladder) maar het stuk 'klopt' gewoon. Het ene moment vliegen de akkoorden je om de oren, dan heel ingetogen maar spannende flageolets, dan weer van die fantastische 'waterval-akkoorden', en een heel mooi einde zonder teveel poespas. Alle aspecten van de harp komen aan bod, maar het blijft een heel mooi verhaal waar je je luisteraar in kan meenemen.
  De ABRSM geeft hem af als grade 8, maar persoonlijk vond ik hem niet zó lastig (en ik ben echt nog geen 'grade 8 harpist'). Dus 'gemiddelde' spelers' kunnen dit zeker aan.
 41. Haakjes zijn geen beletsel om de Händel te kunnen spelen!
  F., 18 feb. 2015
  Prettig arrangement. Het omzetten van de haakjes vergt wel wat oefening, maar het is goed te doen. Het lastigste deel qua haakjes is het tweede deel. Ik heb de andere arrangementen nooit geprobeerd, maar deze werkt en klinkt prima op de haakjesharp.
 42. Fantastisch boek
  F., 18 feb. 2015
  Als je van de stijl van Andres houdt, is dit een absolute aanrader. Heerlijke stukken om te spelen, elk stuk heeft iets technisch/ritmisch uitdagends, maar de prachtige melodieën houden je gemotiveerd. Het zijn ook goede voordrachtsstukken qua lengte.
 43. Leuke stukken voor twee harpen
  Anouk, 18 feb. 2015
  De stukken in dit boek zijn zowel solo te spelen als in duo.
  Het principe is dat het om 1 stuk gaat, waarvan harp 1 bij A begint en harp twee bij B (of later invalt). De twee delen mixen zich dan (zoals bij een canon). Het is dus vooral leuk voor twee leerlingen die gelijk niveau hebben.
  Er staan verschillende leuke stukken in, sommigen met een ritmische uitdaging.
  Bij mijn leerlingen is de Kitchen Ragtime een hit.
 44. Leuke stukken voor beginners
  Anouk, 18 feb. 2015
  Dit boek is bij veel van mijn leerlingen (en mijzelf) favoriet, zowel bij volwassenen als bij kinderen.
  De arrangementen zijn opbouwend in moeilijkheid, dus goed te gebruiken als aanvulling op een methode (of met eigen oefeningen en stukken als methode-boek). Naast stukken uit verschillende landen zitten er een aantal herkenbare stukken in die erg aanspreken, maar ook de eigen stukken van C. Pampuch zijn ontzettend leuk om te spelen. De Vogelsberg-walzer is een van de favorieten zo ook de zeer eenvoudige versie van Pachelbel's Canon.
  Alle stukken staan in C, waardoor een beginner nog niet na hoeft te denken over het omzetten van haakjes en het ook te spelen is op een harp zonder haakjes.
  Bij de stukken zijn de akkoorden genoteerd (dit kan helpen bij het leren herkennen van de akkoorden) en ieder stuk heeft een eigen techniek die aan bod komt.
  Bij de meeste stukken staat een lange uitleg over een bepaalde techniek of ritmische oefening die in het stuk voor komt, in het stuk zelf wordt dit aangegeven met een letter. Voor sommigen zal het een nadeel zijn dat de uitleg in het Duits is, maar ook zonder deze uitleg kom je er wel uit.
 45. Allanic, Constance - Romane Gilya

  € 20.00
  Prachtige bewerkingen voor gevorderde spelers
  Anouk, 18 feb. 2015
  Constance Allanic heeft prachtige arrangementen gemaakt van Roma muziek. Het boek is vooral geschikt voor gevorderde spelers die een echte uitdaging zoeken; met onregelmatige maatsoorten en veel haakjes omzetten is er veel te studeren.
  Ieder stuk heeft een eigen karakter en Constance heeft dit prachtig in de arrangementen weten te verwerken. Een juweeltje!
 46. Persoonlijk de mooiste van Stefanie Bieber
  Petra HB, 18 feb. 2015
  Dit boek was mijn eerste kennismaking met de muziek van Stefanie Bieber. Ik speelde toen nog geen half jaar harp. Door de cd met de muziek op halve snelheid was het voor mij echter mogelijk om al heel snel (bijna) alle stukken te spelen en kon ik enorm groeien in mijn spel. Er zit een bepaalde logica/ herhaling in die ik erg prettig vind. De stukken zijn melodieus, soms dramatisch, verdrietig of juist heel vrolijk. Ze spelen makkelijk weg en geven alle ruimte voor improvisatie. Minder geschikt voor de kleine harp ivm de soms uitgebreide begeleiding, maar als je de akkoorden kleiner weet te maken kan het meeste wel op een 25 snarige harp worden gespeeld. Een aanrader voor een ieder die van sprookjes(achtige) muziek houd!
 47. Trotter, Louise - Besame Mucho

  € 11.00
  Heerlijke muziek die in je hoofd blijft hangen
  Jeanette van Nieulande, 18 feb. 2015
  Deze muziek loop ik nu al de hele week te zingen in huis. Het blijft heerlijk hangen. Niet erg, want het is vrolijke muziek. Zelf speel ik eerst Malaguena van Louise Trotter en dan direct dit arrangement van Besame Mucho er achteraan. Van Besame Mucho laat ik dan de eerste 6 maten weg, dan past het perfect aan elkaar.
 48. Trotter, Louise - Malagueña

  € 12.00
  Heerlijke muziek die in je hoofd blijft hangen
  Jeanette van Nieulande, 18 feb. 2015
  Deze muziek loop ik nu al de hele week te zingen in huis. Het blijft heerlijk hangen. Niet erg, want het is vrolijke muziek. Zelf speel ik eerst Malaguena van Louise Trotter en daar direct achteraan Besame Mucho ook een arrangement van Louise Trotter. Van Besame Mucho laat ik dan de eerste 6 maten weg, dan past het perfect aan elkaar.
 49. Stevenson, Savourna - Parthenia

  € 10.00
  prachtige melodie
  Jeanette van Nieulande, 18 feb. 2015
  Een heel mooi stuk van Savourna Stevenson dat ik graag speel. Af en toe wel even uitkijken met de haakjes die tijdens het spelen verzet moeten worden. Een absolute aanrader.
 50. prachtig boek
  Jeanette van Nieulande, 23 jan. 2015
  Weer zo'n fantastisch boek met composities van Kathryn Cater. Dit boek is een absolute aanrader. Mijn persoonlijke favorieten: Wildflowers, Fox Trail en Tango of the Owls.
 51. Heel fijn
  willyanne, 25 jun. 2014
  Dance of the night is een heerlijk romantisch stuk, daar kan je maar niet mee ophouden.
  Ik ben er helemaal aan verslingerd.
 52. Andrès, Bernard - Friandises

  € 22.50
  Prachtig en geschikt voor volwassenen
  Bess Franssen, 25 mrt. 2014
  Mooie stukjes waarbij de handen tegen elkaar ingaan en je ook ritmisch op moet letten.
  Mijn volwassen leerlingen zijn hier erg enthousiast over.
  Ik gebruik ze ook veel om te leren avue spelen.
 53. Bieber, Stefanie - Wintermusik 1

  € 25.50
  Mooie muziek, fijn om te spelen.
  Ann Poulter, 15 dec. 2013
  Door mij pas ontdekte Stéphanie Bieber schrijft zeer goed speelbare (ook voor haakjes harp en een gemiddelde speler) muziek. Goede bewerkingen met mooie 'flows'. Naast bekende kerstmuziek ook wat minder bekend, maar daarom niet minder mooi werk! Aanrader.
 54. Ook voor gemiddelde speler speelbaar!!
  Ann Poulter, 15 dec. 2013
  Tja, allemaal herkenbare songs, dus je weet hoe het moet gaan klinken. En zo klinkt het ook! Sylvia Woods kan op een briljante manier het origineel handhaven en toch een, ook voor een gemiddelde speler, speelbare versie maken! Heerlijk om te spelen, lekker swingen.
 55. Woods, Sylvia - 22 Romantic Songs

  € 25.00
  Sylvia Woods schrijft briljant voor hakenharp!!
  Ann Poulter, 15 dec. 2013
  Altijd goed speelbaar, ook voor de gemiddelde speler. De uitwerking is zeer trouw aan het origineel. Sylvia Woods schrijft briljant voor de hakenharp met een minimum aan omzetten van haakjes, en dat is niet altijd makkelijk. Door de zeer bekende stukken een grote aanrader. Vooral Time to say goodbye, mijn favoriet! Ook: Send in the Clowns, The Rose, etc.
 56. Prima, motiverend boek!
  Joyce van den Ende-Leppers, 1 aug. 2013
  Ik (35 jaar) ben pas net begonnen met harpspelen, voor de zomervakantie 1 les gehad. Maar omdat ik tijdens de vakantie ook al aan de slag wilde, heb ik dit boek aangeschaft. Mijn keuze viel hierop, omdat het niet een overduidelijk kinderboek is. (Ik kan trouwens ook nog geen noten lezen.) Het is een heel duidelijk boek dat je stap voor stap uitlegt wat je moet doen. Je leert steeds nieuwe 'liedjes', waardoor het oefenen alles behalve saai is! De foto's zijn heel duidelijk, de tekst ook (let op, wel Engelstalig). En al doende leer ik het notenschrift. Ik kijk nu al uit naar deel 2, dat ga ik binnenkort bestellen.
  Heb ook het liedjesboek (Performance gems) erbij, daar staan wat moeilijkere stukken in (hoort bij deel 1 en 2).
  Ik kan het elke volwassene die met harp spelen wil beginnen, aanraden!