Hartelijk welkom

Woods, Sylvia - Perfect - Ed Sheeran

Meer Views

Woods, Sylvia - Perfect - Ed Sheeran

Rubriek: Solo - Geschikt voor: Hakenharp, Pedaalharp, Kleine harp tot 26 snaren
[ Sylvia Woods | Bladmuziek ]

€ 10,50

In voorraad. (1)

Voeg mijn recensie toe

Ed Sheeran's Perfect is een van de meest populaire bruiloftsliedjes van 2018 geworden. Sylvia Woods heeft een prachtig arrangement van zes pagina's gemaakt voor gemiddeld tot gevorderd niveau harpspelers. De muziek is in de toonsoort G (1 kruis), zonder haakjes of pedaalwisselingen binnen de muziek. Het basis bereik is 3 octaven, G tot G. (Er is een lagere D-noot die indien nodig kan worden weggelaten.) Teksten, vingerzettingen en akkoordsymbolen zijn allemaal inbegrepen.

EN, Sylvia geeft je een extra bonus!
Als je op een bruiloft speelt, hoef je meestal niet het hele stuk te spelen. Bovendien is het handig op op dat moment geen blaadjes te hoeven omslaag. Daarom heeft Sylvia een verkorte versie gemaakt van slechts twee pagina's met één vers. Het is precies hetzelfde als het eerste couplet van de volledige versie van zes pagina's met daaraan toegevoegd een kort einde. Het werd opnieuw gezet om op slechts twee pagina's te passen, dus pagina's omslaag zijn niet meer nodig!

Je krijgt BEIDE versies, de volledige versie van 6 pagina's, en de kortere versie van twee pagina's in hetzelfde boekje!

 Perfect
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Schrijver / arrangeur / componist Woods, Sylvia
Gewicht 52 g.
Geschikt voor Hakenharp, Pedaalharp, Kleine harp tot 26 snaren
Rubriek Solo